Categories
TË TJERA

Nuk ndalet Xhanan, betohet për hakmarrje, nesër në “Amaneti”

Xhanan largohet nga vila e poshtëruar. Ajo betohet se do të kthehet për tu hakmarrë.

Zuhal ndërkohë sillet si e dashur me Seherin dhe harron sa të këqija i ka bërë.

Dujgu mundohet të qëndrojë larg Aliut dhe e ka mendjen tek Jasemini.

Seher dhe Jaman më në fund gjejnë paqe. Ata mundohen me t’i thonë edhe Zijasë që Xhanan është larguar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.