Categories
TË TJERA

Jaman ndëshkon Xhananin ashtu siç askush nuk e priste, nesër në “Amaneti”

Seher dhe Jaman pajtohen dhe më në fund janë në krahët e njëri-tjetrit. Jaman ndërkohë kërkon ta ndëshkojë Xhananin për të këqijat që i bëri.

Xhananit i ka hipur frika nga pasojat. Ajo kërkon ndihmën e Zuhalit. Kjo e fundit nuk arrin dot në kohë për ta shpëtuar Xhananin.

Jaman shkon në bodrumin ku mban Xhananin dhe i hedh asaj një tufë me para. Ai i thotë të marrë të gjitha paratë dhe të largohet nga jeta e tyre.

Xhanan gëzohet kur sheh paratë dhe thotë se më në fund ia arriti qëllimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.