Categories
SHOW BIZ

Zelenskyy ‘hap zemrën’ dhe flet për gruan e tij: Më e fortë nga sa e mendoja, ajo është dashuria ime

Volodymyr Zelenskyy dhe gruaja e tij, Olena Zelenska, po flasin haptazi për jetën e tyre familjare në mes të luftës së vazhdueshme në Ukrainë.

Në një artikull për kopertinën më të re të Vogue, Presidenti ukrainas, 44 vjeç, tha se gruaja e tij është “më e fortë nga sa mendonte se ishte”.

“Ajo ka një personalitet të fortë”, tha Zelenskyy. “Dhe çdo luftë ka të ngjarë të nxjerrë në pah cilësi që nuk keni menduar kurrë t’i kishit.”

Zelenskyy e quajti gruan e tij “dashuria ime” dhe “shoqja ime më e mirë”, duke shtuar: “Olena është vërtet shoqja ime më e mirë. Ajo është gjithashtu një patriote dhe e do shumë Ukrainën. Është e vërtetë. Dhe ajo është një nënë e shkëlqyer.”

Çifti ka dy fëmijë: vajzën 18-vjeçare Oleksandra dhe djalin 9-vjeçar Kyrylo. Që nga fillimi i luftës, Zelenska dhe fëmijët kanë qëndruar me njwri tjetrin. “Nuk e di as se si do të kisha mbijetuar këta muaj nëse do të ishim ndarë”, tha ajo.

Megjithëse, për arsye sigurie, Zelenskyy nuk ka qenë në gjendje të shohë fëmijët e tij. “Ai është duke e kaluar një kohë shumë më të vështirë në këtë drejtim. Ai vuan. Dhe pastaj fëmijët po ashtu…,” tha ajo.

“Si çdo njeri i zakonshëm, unë kam qenë i shqetësuar për ta, për sigurinë e tyre. Nuk doja që ata të viheshin në rrezik,” tha Zelenskyy për Vogue për familjen e tij.

“Kam dashur t’i përqafoj aq shumë”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.