Pas gjyqit të famshëm, ja se çfarë do të ndodhë me karrierën e Amber Heard

Amber Heard nuk po kalon një kohë të mirë. Ndërsa juria në Fairfax, Virxhinia, vendosi në favor të Johnny Depp në gjyqin që mbajtën për shpifje, u tha se situata do të ndikonte në karrierën e saj profesionale.

Karriera e aktores tani është në pritje. Kjo nënkupton se edhe punët e saj profesionale janë në rrezik. Warner Bros nuk garantoi praninë e aktores në Aquaman 2.

Aktorja ishte pranë largimit nga “DC Extended Universe”, pas informacioneve të fundit. Një situatë e ngjashme e përjetuar tashmë dhe me Depp.

K.C. Walsh raportoi se Warner Bros mbajti një takim për të vendosur në ditët në vijim se çfarë do të ndodhë në lidhje me të ardhmen e Heard në filmin e njohur.

Më në fund, kompania vendosi për të vazhduar me Heard në ekranin e madh. Jo vetëm ajo, por edhe “Cinemascomics” mendon se aktorja do të ketë edhe më shumë kohë xhirimesh.

Do të ketë më shumë kohë skenike për Heard

Amber Heard do të rikthehet në kinema me më shumë kohë në ekran në filmin tjetër. Aktorja, e cila kishte një kohë të përafërt prej 10 minutash në skenë, tani do të arrijë në një total prej 20 minutash.

Pritja e mirë e filmit nga publiku do të kishte qenë një nga arsyet që aktorja të vazhdonte xhirimet. Edhe pse koha e pjesëmarrjes së saj është ende e reduktuar, ajo do të vazhdojë të jetë e pranishme në botën e kinemasë në një afat të shkurtër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *