Categories
SHOW BIZ

A jeni zënë ndonjëherë me Donaldin për ndonjë vajzë? “Hapet” Romeo dhe tregon gjithçka

Romeo dhe Donald Veshaj janë gjithmonë të pandarë dhe kanë ndarë së bashku shumë ekperienca të jetës së tyre.

Romeo ka zbuluar herë pas here detaje nga jeta e tyre dhe raportet që kanë me njëri-tjetrin.

I pyetur së fundmi nëse janë zënë ndonjëherë për ndonjë vajzë, ai ka zbuluar se nuk kanë shije të njëjta.

“Po ti nuk i shikon shijet e Donaldit? Unë kam të tjera shije”, u shpreh Romeo duke shtrembëruar fytyrën. Pra lë të kuptojmë se nuk i pëlqejnë të dashurat e Donaldit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.