Categories
SHOW BIZ

Shqipëria me dyer të hapura për rusët”/ Rama: Nuk ka kufizime, pavarësisht luftës në Ukrainë

Për kryeministrin Edi Rama turistët rusë nuk duhet të kufizohen për të vizituar Shqipërinë pavarësisht nga ajo cfarë po ndodh në Ukrainë.

Pyetje: Shqipëria ka lehtësuar procedurat për hyrjen e të huajve në vend, përfshirë edhe për rusët, mendoni se duhet rishikuar sepse influence ruse është shumë prezente?

Edi Rama: Jo, nuk mendoj. Vazhdojmë me tjetrën.

Shqipëria ka hequr vizat edhe për turistët e gadishullit arabik, Egjiptit, Indisë, Rusisë dhe Tajlandës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.