Categories
SHOW BIZ

E dhimbshme! Cristiano Ronaldo njofton humbjen e djalit të tij: “Jemi të shkatërruar”

Ylli i Manchester United ishte në pritje të binjakëve me partneren e tij Georgina Rodriguez. Çifti ka treguar se ka sjellë në jetë një vajzë, por djali i tyre ka ndërruar jetë.

Me pikëllimin tonë më të thellë duhet të njoftojmë se djali ynë ka ndërruar jetë”, ka thënë Ronaldo.

Është dhimbja më e madhe që mund të ndiejë çdo prind. Vetëm lindja e vajzës sonë na jep forcën për ta jetuar këtë moment me pak shpresë dhe lumturi.”

“Dëshirojmë të falënderojmë mjekët dhe infermierët për kujdesin dhe mbështetjen e tyre të ekspertëve. Jemi të gjithë të shkatërruar nga kjo humbje dhe me mirësi kërkojmë privatësi në këtë kohë shumë të vështirë.”

“Djali ynë, ti je engjëlli ynë. Ne do të të duam gjithmonë.”

Në tetor, sulmuesi i Manchester United zbuloi se po pret binjakë me Georgina.

Georgina zbuloi në dhjetor 2021 se binjakët që ajo pret do të ishin një djalë dhe një vajzë.

Ronaldo ndan vajzën Alana, katër vjeç, me Georgina dhe gjithashtu ka një djalë Cristiano Jnr, 11 vjeç, si dhe binjakët Eva dhe Mateo, katër vjeç, nëpërmjet nënave surrogate.

Duke iu përgjigjur njoftimit të Ronaldos, Manchester United tha: “Dhimbja jote është dhimbja jonë, @Cristiano.”

“Të dërgojmë dashuri dhe forcë për ty dhe familjen në këtë kohë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.