Categories
TË TJERA

Beniada paralajmëron Donaldin: Po më tha “jo”, ia pres veshët

Në një intervistë të fundit të dhënë në “ëake Up”, Beniada foli gjatë për aventurën e saj në BBV, por dhe për situatën që po kalon tani që ka mbaruar gjithcka.

Beniada është bërë pjesë e rubrikës “N’trip” në “E diell” ku teksa udhëton në vende të ndryshme me moderatoreën tjeter Argjira Spancën dhe intervistojnë edhe figura publike.

Ajo përmendi Donaldin si një nga personazhet që do donte ta kishte në emision teksa kur u ‘ngacmua’ nga Isli Islami se ai mund t’i thotë “Jo’, Beniada kishte gati ‘paralajmërimin’ publik për Donaldin:

Ka qenë super lojtar, super njeri. Po më tha “Jo” ia pres veshët. Banorët që nuk i kam njohur ose nuk kam patur lidhje nuk do i ftoja”, tha Beniada, si gjithmonë e sinqertë.

Ndërkohë, Argjira zbuloi detajet që duhet të ketë dikush që t’i fitojë zemrën Beniadës. Ajo tha se Beniada do e donte bojnd, me sy blu ose jeshil partnerin e saj.

Ndërkohë Beniada tha se për të nuk ka rëndësi mashkulli nga ana fizike, të jetë i mirë, asaj pëlqen t’i shkoj nga pas tyre. I pëlqejnë njerëzit romantik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.