Categories
TË TJERA

Grabitje në Kosovë, tre persona të armatosur vjedhin 7 mijë euro dhe 10 milionë dinarë

Tre persona të maskuar dhe të armatosur kanë grabitur 10 milion dinar dhe 7 mijë euro në Zubin Patok, Kosovë.

Të dyshuarit ikën në drejtim të panjohur.

Mësohet se paratë ishin të tre vajzave dhe një djali. Ata nuk kanë pësuar lëndime nga kjo ngjarje, pavarësisht se u kërcënuan për paratë.

Ndërkohë vijojnë hetimet për këtë çështje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.