Categories
TË TJERA

Shpëtimtari i Mariupolit”, si një njeri shpëtoi mbi 175 ukrainas në qytetin e rrethuar

Aleksey, një ish-inxhinier nëndetësesh që tani riparon makinat, ka shpëtuar më shumë se 175 të rritur dhe fëmijë nga qyteti i tij i lindjes, Mariupol.

Ai është kthyer herë pas here, në zonën e rrethuar nga rusët, duke u siguruar transport makinën e tij, të cilin ai e quan “shpëtimtarin” e tij sepse e ndihmoi atë dhe të tjerët të arratiseshin. Ai realizoi një intervistë për Sky News.

Leave a Reply

Your email address will not be published.