Categories
SHOW BIZ

Big Brother, Donaldi nervozohet keq: Atë Beniadën do ta zhvesh lakuriq!

Beniada e ka nervozuar keq Donaldin me shakanë esaj, që aktorit të humorit nuk I pëlqeu aspak. Gjatë një loje mes tyre, modelja i hodhi një vezë në kokë, dhe ai shpërtheu, nuk mbajti dot më.

I acaruar, Donaldi tha se Beniada do t`ia paguante atë që bëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.