Categories
SHOW BIZ

Është gati ti shkelë të gjithë me këmbë”/Monika për Ilirin

Në një bisedë me Donaldin dhe Egzonën,Monika ka folur për Ilirin.

Ajo është shprehur se për Ilirin kjo lojë nuk është asgjë dhe se ai është gati ti shkeli të gjithë me këmbë.

“Atij i është dashur të bëj një jetë të vështirë që kjo lojë që po bën këtu brenda të mos i duket asgjë,është gati ti shkel të gjithë me këmbë.Ai ka vetëm një qëllim,të fitojë “Big Brother”,tha aktorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.