Categories
SHOW BIZ

Kisha respekt” Monika flet për Ilirin

Mbrëmjen e sotme Monika ka folur me Tanin për Ilirin.

Aktorja është shprehur se ka pasur shumë respekt për Ilirin dhe se nuk i ka bërë asnjë padrejtësi atij.

“Unë si kam bërë asnjë padrejtësi Ilirit,kisha shumë respekt për të dhe kemi bërë shumë muhabete sëbashku”,tha Monika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.