Categories
SHOW BIZ

Alvisa dhe Bashkimi ndahen! Nuk mungojnë kunjat nga ish-konkurrentët e “Për’puthen”

Sot Bashkimi deklaroi ndarjen nga Alvisa.

Përveç Hysenit,i cili reagoi me një story, nuk ngelën pas as disa ish-konkurrentë.

Ritvana ka shkruar: Mbaroi ë? Pa ekzistuar diçka, s’ka se si përfundon.

Jurgeni ka shkruar: S’ju ndan tragjeditë këtij populli të shkretë.

Dy miqtë e Hysenit, çifti Andi dhe Melisa gjithashtu kanë reaguar me story:

Leave a Reply

Your email address will not be published.