Categories
SHOW BIZ

Mund të dal dhe unë”,Donaldi flet me Beatrix

Donaldi ka folur me Beatrix për nominimin.

“Mund të dal dhe unë,nuk e di si është parë këto dy javë”,tha Donaldi.

“Pse si janë parë këto dy javë?”,e pyeti Beatrix.

“Po ku e di unë si mund të jenë parë,përderisa publiku duartrokiti kur Arbri na nxorri ne të dy në nominim mund të kemi bërë diçka keq”,tha Donaldi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.