Categories
SHOW BIZ

Ata të dy në shtëpi nuk dinë asgjë, por ja çfarë bën vëllai i Beatrix për Donaldin

Së fundmi, vëllai i Beatrixës, këngëtari Alban Ramosaj ka treguar se përkrah lidhjen e tyre. Këtë ai e ka bërë të qartë në heshtje, thjesht duke i bërë “follow” Donaldit në Instagram.

Pra, Albani dhe Donaldi kanë filluar të ndjekin njëri-tjetrin në rrjetet sociale dhe kjo ka mjaftuar që të aludohet se një miqësi mes tyre mund të fillojë në të ardhmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.