Categories
SHOW BIZ

U duk sikur u ndanë, Beatrix dhe Donald bëjnë “plane” për fëmijë!

Dyshja më e përfolur e momentit Donald-Beatrix duket se kanë lënë pas mosmarrëveshjet dhe keqkuptimet e tyre dhe tashmë duken sërish të lumtur pranë njeri-tjetrit.

E gjitha ndodhi pasi ata fituan mundësinë të shohin një film brenda shtëpisë së “Big Brother VIP”, sepse edicioni i lajmeve që ata imituan, ishte videoja më e klikuar në “Youtube”. Këngëtarja krijoi atmosferën romantike, duke ndezur qirinjtë në oborrin e shtëpisë, ndërsa morën verë dhe kokoshka dhe u ulen pranë njëri tjetrit.

Pas rikthimit nga disa orë të këndshme në prani të njëri-tjetrit, banorët e kanë ngacmuar çiftit mes të qeshurave. Gjatë bisedës, Beatrix ka shprehur dëshirën për të patur një vajzë me partnerin e saj.

Pjesë nga biseda:

Arjola: E pasken bërë zemra një dyshek apostafat, ruajuni se mund të dalë ndonjë djalë sonte.

Beatrix: Vajzë kemi dëshirë, llafi që bie.

Donald: Ke vajzë dëshirë?

Beatrix: Po.

Donald: Ok, kam një katalog unë aty si bëhet vajza. Ke dhe një si bëhet çuni, çuni është më i thjeshtë , me dy fjali. Kurse goca do i çik punë.

Egzona: Receta është më e gjatë.

Rikujtojmë se dyshja kaloi një periudhë të vështirë brenda shtëpisë, ku konsideruan edhe ndarjen si zgjidhjen e duhur për të rregulluar problmet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.