Categories
SHOW BIZ

Mamaja e Beatrix në sherr me Arbana Osmanin

Parashutat më daten 9 janar, dedikuar Donaldit nuk janë pritur aspak mirë nga jashtë.

Burime per Kryefjala.com tregojnë se mamaja e Trixes, Antigona është konfliktuar me Arbana Osmanin dhe autoret e “Big Brother VIP”. Ajo është shprehur me tone të larta se po i shkatërrojnë vajzën me këto indiciet nga jashtë.

Parashutat më daten 9 janar, dedikuar Donaldit nuk janë pritur aspak mirë nga jashtë.

Burime per Kryefjala.com tregojnë se mamaja e Trixes, Antigona është konfliktuar me Arbana Osmanin dhe autoret e “Big Brother VIP”. Ajo është shprehur me tone të larta se po i shkatërrojnë vajzën me këto indiciet nga jashtë.

Donald: “Se di nëse është koecidencë apo jo, edhe nuk dua që ti të…”

Beatrix: “Jeta është historia jote”.

Donald: “Nuk di ca të them për zotin, pë mua ishte shumë gjë e bukur realisht.”

Beatrix:”Qetësohu se nuk ka asnjë gjë, për kokë të mamit. Unë të kam thënë është një gjë që e ke jetu edhepjesë e jotja”.

Donald: “Sido që të jetë unë e respektoj”.

Beatrix: “Po nuk diskutohet, ne i kemi fol këto gjëra në fillim. Unë mërzitem për budalliqe këto jo për këtë jeta të kam thënë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.