Categories
SHOW BIZ

Arjola-Ilirit: Je i poshtër. I ke vënë lopës shkurtesën e emrit Monika

Në kuadër të provës javore, shtëpia e Big Brother VIP do të shndërrohet në një fermë deri në spektaklin e së martës.

Banorët do të kujdesen për një lopë, dy dele, një qingj, një dhi dhe 5 pula. Emri që i ka vënë Iliri-lopës është komentuar nga Arjola, e cila i thotë se ka zgjedhur shkurtimin e emrit të Monikës.

Ndërsa Iliri i thotë që ta interpretojë si të dojë dhe e kalojnë me të qeshur.

Arjola: Që je i poshtër je.

Iliri: Pse?

Arjola: Po ti shkurtesën e emrit Monika i ke vënë? Nga Monika, Nika?

Iliri: Jo mi jo.

Arjola: Nika nga Monika.

Iliri: Jepi çfarë interpretimi të duash.

Arjola: Sa i poshtër që je, pu pu pu, çfarë paske qenë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.