Categories
SHOW BIZ

Vazhdo përpara se nuk ta heq dot njeri’, Meridiani i uron fitoren Ilirit

Meridiani u nominua mbrëmë nga Donaldi së bashku me Ilirin dhe veten e tij.

Duke folur për nominimet me Ilirin, Meridiani i ka uruar fitoren Ilirit.Ai i tha Ilirit se duhet të vazhdojë përpara dhe se ka për ta fituar.Madje ai me fjalë të mëdha i tha Ilirit se atë çmim nuk ka për t’i marrë askush aty.

Meridiani është në nominim me Donaldin dhe Ilirin, dhe këta të fundit konsiderohen si dy më të fortit e shtëpisë, dhe si duket ai po e ndjen që është në prag të eliminimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.