Categories
SHOW BIZ

Sarah dhe Meridiani dënohen nga “Vëllai i Madh”

Big Brother”,pasi ka analizuar me kujdes dhënien e informacioneve nga jashtë ka konstatuar se këtë rregull e kanë thyer jo një po dy banorë,Sarah dhe Meridiani.

Për këtë arsye atyre do të ju hiqet e drejta të nominojnë deri në një vendim të dytë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.