Categories
SHOW BIZ

Einxhel i tregon Beniadës detaje të tjera për marrëdhënien e Dagz

Einxhel dhe Dagz tashmë nuk e fshehin më pëlqimin që kanë për njëri-tjetrin.

Ditën e fundit, ata kanë kaluar shumë kohë së bashku, ndërsa nuk ka munguar as afrimiteti fizik. Pasi shkëmbyen puthje në buzë, Einxhel i tregoi Beniadës se çfarë kishte ndodhur gjatë natës, por tha se ishte e lodhur dhe e pirë, duke shprehur kështu pendesë për veprimin e saj.

Natën tjetër, ata kaluan sërish kohë bashkë, në shtratin e Arbrit, dhe Einxhel i tregoi sot Beniadës se sikletin që ndjen për spektaklin e “Big Brother VIP”, ku pritet të diksutohet marrëdhënie e tyre.

Einxhel: Tmerr e kam këtë “Prime-n” e sotëm

Beniada: E di, por mos e merr me siklet

Einxhel: E marr me siklet, sepse jam puthur prapë me atë

Beniada: Ti do mbytur atëherë (qesh). Shumë mirë e bëre…

Beniada: Si ka qenë kjo e dyta?

Einxhel: Dua të dal jashtë

Beniada: Ka qenë më mirë kjo e dyta?

Einxhel: Boll, dua të dal jashtë….

Leave a Reply

Your email address will not be published.