Categories
SHOW BIZ

Njerëz të tillë i mbaj larg”/Arjola flet për

Në një bisedë me Monikën,Arjola ka folur për Antonelën.

“Unë e di që njerëzit e tillë në jetën time unë i mbaj shumë larg dhe shyqyr që nuk kam njerëz të tillë në jetë”, tha Arjola.

“Ajo që në momentin që për 1 vit e ca nuk është se bëri pak normal që e re është do shikohet”, tha Monika.

“Që në momentin që ka folur me fjalë koti,që atëherë unë ja kam vënë vizën” u shpreh Arjola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.