Categories
SHOW BIZ

Donaldi rrëfen historinë e familjes: “Jam në gjyq me dajat”

Gjatë një bisede me disa nga banorët e shtëpisë, ditën e sotme Donald Veshaj ka ndarë një detaj brenda “Big Brother VIP” që lidhet me disa cështje familjare që nuk i pati ndarë më parë.

Gjatë bisedës së konkurrentëve, ka nisur diskutimi që lidhet me përplasjen e Donaldit me Iliri Shaqirin, si rrjedhojë e ngacmimeve të njëpasnjëshme të Antonelës. Ishte ajo që iu referua Ilirit si “të dashuruar pas Donaldit” dhe që “i shkëlqejnë sytë sa herë flet me të”.

Pse nuk dua të flas unë me Ilirin? Mua më pëlqen të flas me Ilirin. Kur po flisnim atë ditë atje më morën tek “Dhoma e rrëfimit” e më thanë ‘Çne ti me Ilirin?’ I thashë ‘Po unë nuk i kam ndarë tokat me të në Rradhimë. Tokat në Rradhimë m’i kanë marrë dajat e babit, i kam ndarë me dajot e babit. I kam hedhur në gjyq. Me ata nuk flas…Po do i marr unë tokat!’”– është shprehur ndër të tjera aktori i humorit.

Konfliktet midis dy banorëve, Ilirit dhe Donaldit, kanë nisur pothuajse që në fillim të garës, ndërkohë që të dy ata janë konsideruar si konkurrentë mjaft të fortë, finalist dhe pretendentë për cmimin e madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.