Categories
SHOW BIZ

Ka qenë një shkak që të dilte jashtë” Beniada flet për Big Mamën

Beniada ka folur me Beatrix dhe Donaldin për Big Mamën.

“Debati me Antonelën ka qenë një shkak më shumë që ajo të dilte jashtë se e kam parë disa herë të mërzitur”, tha Beniada.

“Edhe unë atë kam thënë tek dhoma e rrëfimit që tipin e Big Mamës e njoh shumë mirë,e di sa alegro është,se sa ka qejf të bëj shaka”, tha Beatrix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.