Categories
SHOW BIZ

Do kisha bërë seks”/ Biseda e Antonelës me vajzat

Në një bisedë mes vajzash, Beniada i pyet ato se çfarë do të bënin në shtëpi nëse do të dilnin nga “Big Brother VIP”.

“Çfarë kishit bërë te shtëpia? Unë do të kisha parë televizor, do të kisha lexuar një libër dhe do kisha fjetur gjumë”, tha Beniada.

“Unë do të kisha përdorur telefonin për të parë ndonjë film në Netflix alternativa e parë,alternativa e dytë do kisha dalë me ndonjë djalë, e treta do të kisha bërë sex”, tha Antonela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.