Categories
SHOW BIZ

Nuk ka bazë krahasimi”, Sonila Meço flet për marrëdhenien me Balinën

Gazetarja Sonila Meço ka marre pjesë në dy spektakle të “Big Brother VIP” në rolin e opinionistes, pasi opinionistja e përhershme Balina Bodinaku pati mungour si rrjedhojë e disa problemeve lidhur me gjendjen shëndetësore.

Në një prej netëve ku Meço komentoi, u diskutua marrëdhënia e Donaldit me Beatrix, për të cilët Balina reagoi duke thënë se e trajtuan si gjyq moralist.

Gazetarja Sonila Meço ka marre pjesë në dy spektakle të “Big Brother VIP” në rolin e opinionistes, pasi opinionistja e përhershme Balina Bodinaku pati mungour si rrjedhojë e disa problemeve lidhur me gjendjen shëndetësore.

Në një prej netëve ku Meço komentoi, u diskutua marrëdhënia e Donaldit me Beatrix, për të cilët Balina reagoi duke thënë se e trajtuan si gjyq moralist.
Sonila Meço: “Në vitin 2009-2010, kemi bashkëprezantuar të dielën shqiptare. Më kujtohet që ka qenë një vit i bukur dhe i vështirë. Programi ishte të dielën dhe dilnin suplemente që ngacmonin shumë fort.

Ndonjëherë na vendosin mua dhe Balinë në një mikroskop për të shpjeguar gjithçka për mua e Balinën, jo po plastika, gjë që nuk na shqetësoi. Balina në të drejtën e saj e ka parë nga shtëpia, e konsideron si një gjyq. Unë Balinën e kam mikeshë.

Ishte kënaqësi që t’i përgjigjesha ftesës speciale, nuk ka shanc as bazë krahasimi mes meje dhe Balinës.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.