Categories
SHOW BIZ

Më ka sharë nga nëna”/ Antonela reagon pas daljes së Big Mamës nga shtëpia, Arjola: Ti provokon!

Pas Big Mama vendosi të lërë shtëpinë nga diskutimi i fortë që pati me Antonelën pasi ajo i tha se e ka sharë serbisht, banorët dhe opinionistët komentuan situatën .

Antonela këmbënguli se Big Mama e ka sharë atë serbisht. Ndërsa Arjola nga ana tjetër tha se ajo është një njeri që vazhdimisht provokon.

Debati

Antonela : Nuk mendoj se i kam bërë diçka, ajo që kur ka ardhur më ka parë keq, më ka marrë shembull për këq. Por s’ia kam marrë për keq.

Einxhel: Këto janë situata shumë të vështira, është një lojë dhe realitet ku na duhet të ruajmë durimin. Më vjen shumë keq që situata shkoi kështu mes tyre.

Arbri: Mendoj që Antonela e preku më atë që tha se e shau serbisht dhe ajo shpërtheu. Tani unë e kuptoj që kjo ëhtë mënyra e lojës së Antonelës, por Big Mama nuk e duroi se kjo është një plagë e madhe për të .

Antonela: E ka bërë disa herë më ka sharë me nënë , unë kam pritur kosovarë në shtëpinë time në kohën e luftës.

Arjola: Ajo flet 3-4 gjuhë, ka folur maqedonisht.

Antonela: Ajo më ka sharë serbisht dhe të tjerët e kanë dëgjuar.

Balina: Mua më shqetëson që një pjesë aty normalizojnë dhunën. Ka shumë mënyra për të folur dhe për tu shpjeguar ose për të kërkuar falje, po nuk mund të normalizohet dhuna.

Arjola: Kjo vajzë provokon, me kunjat që hedh, a nuk është ky një agresion. Kush është viktima këtu? Kjo do të provokojë dhe të të nxjerrë nga vetja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.