Categories
SHOW BIZ

Kam ndërtuar gjithçka vetë”/Big Mama flet e revoltuar

Big Mama ka folur e revoltuar në dhomën e rrëfimit mbas debatit që pati me Antonelën.

”Më mirë të jesh e drejtë si unë se sa intrigante si Antonela.Ndoshta e kam gojën e pisët,e fyej por nuk i bëj intrigat që bën ajo.Asnjëherë nuk e kam sharë serbisht,nëse e shaj e shaj shqip.I gjithë populli shqiptar e di karakterin tim.Unë kam 20 vjet karrierë edhe e kam ndërtuar gjithçka vetë dhe rri në këmbët e mia si zonjë”,-tha Big Mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.