Categories
SHOW BIZ

Dolën sheshit, sa paguhen banorët e “Big Brother Vip”?

Skandali i pagave është kthyer në temën kryesore në vend, pasi të dhëna sensitive u publikuan pak ditë më parë. Pagat e mbi 600 mijë qytetarëve po qarkullojnë tashmë në media dhe rrjete sociale dhe natyrisht që shumë janë bërë kuriozë edhe sa paguhen personazhet e njohur.

Së fundi janë bërë publike edhe pagat e disa prej banorëve dhe ish-banorëve të shtëpisë më të famshme në Shqipëri dhe ajo që bie në sy është se Monika Lubonja paguhet si Këshilltare e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës.
Ja si paguhen disa nga banorët:

Donald Veshaj-30,475.00 lekë

Monika Lubonja-114,000.00 lekë -Këshilltar i kryetarit të Bashkise

Merdian Ramçarj-70,120.00 lekë

Sara Berisha-figuron e vetëpunësuar

Leave a Reply

Your email address will not be published.