Categories
SHOW BIZ

Do të dalë si i vuajtur”, banorët diskutojnë për Ilirin

Banorët mendojnë se strategjia e rradhës e Ilirit është viktimizimi.

Teksa diskutojnë në oborr, Donaldi ka shprehur se tanimë Iliri po luan rolin e të vuajturit, e të lënduarit dhe e banorit të cilin të gjithë i bien në qafë dhe pa asnjë shkak.

“Ai po bën si i vuajtur, si i lënduar. Po luan sikur ne po akuzojmë pa shkak dhe po e mbysim ndërkohë që është e kundërta. Sa herë që e kam pyetur për diçka nuk më ka kthyer përgjigje, gjithmonë ka ndryshuar drejtim dhe mua kjo më tregon shumë. Dal unë sikur bërtas por unë dal nga vetja vetëm se kam dy njerëz që nuk më lanë rradhë”,- tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.