Categories
SHOW BIZ

Seher nuk ecën dot më, Ikbal ia arrin qëllimit, nesër në “Amaneti”

Jaman dhe Seher vendosin të dalin për një darkë romantike, por planet e tyre prishen.

Seher nuk arrin dot të ecë dhe rrëzohet.
Ajo shpërthen në lot duke menduar se nuk do të ecë më. Jaman e çon Seherin për vizitë.

Neslihan dhe Firat pajtohen dhe ajo i thotë se dëshiron të mbesin miq. Zuhal arrin të bëhet e para e qelisë dhe mbrohet nga të burgosurat kur kundërshtarja e saj tenton ta plagosë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.