Categories
SHOW BIZ

Hera e fundit që ndërhyn”, plas debati mes Antonelës dhe “Big Mamës”

Një debat i ashpër ka ndodhur mes Antonelës dhe “Big Mamës” mbrëmjen e djeshme.

Ishte Antonela e cila u ankua për shpenzimin e buxhetit gjë e cila irritoi tepër “Big Mamën”.

Pjesë nga debati:

Antonela: Unë jam intolerante nga laktoza. Nuk mund të ha asgjë nga shtëpia dhe askush nuk mendoi për mua

Big Mama: E ke shumë gabim

Antonela: Kush je ti që më thua e kam gabim

Big Mama: Ti flet për të gjithë dhe unë nuk mund të them diçka për ty?

Antonela: Hera e fundit që futesh në punët e tua

Big Mama: Di të ta tregoj shumë mirë vendin

Antonela: Më pyetën dhe fola, nuk i jam përzier askujt

Big Mama: Nuk më intereson fare, nuk u dogja për ty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.