Categories
SHOW BIZ

Babagjyshi sekret”/ Banorët do t’i dhurojnë njëri-tjetrit dhurata për fundvit

Banorët i janë nënshtruar një lojë shumë interesante për fundvit.

Të gjithë kemi dëgjuar për “Babagjyshin sekret” , lojë e cila i bën festat akoma edhe më interesante.

Banorët do të duhet të shkruajnë emrat e tyre dhe nëpërmjet një zgjedhjeje rastësore do të tërheqin njërën letër.

Emri që do të përzgjedhin do të jetë banori të cilit ata do t’i përgatisin një dhuratë.

Dhurata do duhet të jetë sa më kreative por brenda një buxheti shumë modest.

Teksa duhet të mbajnë sekret emrin e partnerit të lojës, banorët kanë nisur menjëherë nga aludimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.