Categories
TË TJERA

Seher refuzon të puthë Jamanin, nesër në “Amaneti”

Seher kap mat Ikbalin dhe Zijanë në një bisedë mes tyre.

Ikbal arrin të manipulojë situatën duke gënjyer Seherin.

Kjo e fundit përpiqet të ecë me paterica, por Jaman nuk e lë të lodhet dhe e merr në krahë.

Jaman përpiqet sërish të puthë Seherin, por sërish merr një refuzim.

Ai vazhdon të kujdeset për të e madje i bën masazh këmbës së Seherit. Zuhal kërcënon sërish Ikbalin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.