Categories
SHOW BIZ

Romeo mbron Donaldin dhe sulmon dikë tjetër larg e larg

Ditët e fundit Donaldi ka qenë në një situatë të vështirë me ngjarjet në Big Brother, por nga jashtë ka mbështetje maksimale dhe i pari në listë është vëllai. Nisur nga ato që po ndodhin, Romeo ka vendosur të postojë një foto që duket sikur është kunjë për disa nga personat që i janë kundërvënë vëllait të tij.
”I VETMI SHPEND QË E MERR GUXIMIN T’I BJERË NË QAFË SHQIPONJËS ËSHTË SORRA. I ULET NË KURRIZ DHE FILLON T’I ÇUKISË QAFËN. MEGJITHATË, SHQIPONJA NUK I PËRGJIGJET. AS NUK LUFTON ME TË, AS NUK MERRET ME TË FARE. THJESHT HAP KRAHËT DHE FILLON TË FLUTUROJË LARTË. SA MË LARTË NGJITET AQ MË SHUMË I VËSHTIRËSOHET FRYMËMARRJA SORRËS PËR SHKAK TË MUNGESËS SË OKSIGJENIT”, shkruhet në postim.
Reagimet vijnë pas së premtes, ku Donaldi pati sërish debate me Arjolën dhe Ilirin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.