Categories
SHOW BIZ

Prova javore, banorët duhet të mbajnë ndezur një zjarr deri në

Banorët janë informuar këtë mbasdite për provën e re javore.

Këto ditë sfida e tyre është të mbajnë të ndezur një zjarr në oborr.

Kjo detyrë do të duhet të realizohet jo vetëm gjatë ditës por edhe gjatë natës.

Banorët janë ndarë paraprakisht në çifte të cilët do të shoqërojnë dhe ndihmojnë njëri-tjetrin gjatë kësaj prove.

Për t’i inkurajuar banorët do të kenë verë dhe gështenja në dispozicion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.