Categories
SHOW BIZ

Ika e vetme në shtëpi”, Beatrix tregon rebelizmin e fëmijërisë

Ditën e sotme Beatrix ka treguar për Donaldin një nga rebelizmat e saj të fëmijërisë.

E frikësuar nga dentisti, Beatrix tregoi se kur ishte shumë e vogël u detyrua të largohej nga vëmendja e mamit dhe të ikte në shtëpi e vetme.

“Isha shumë e vogël mami më merr të iknim diku. Aty dëgjoj që ajo përmend fjalën dentist dhe nga nervat që më gënjyen iki me vrap. Thjesht kam ikur nëpër rrugë e vetme, mbaj mend që pyeta një person për adresën dhe pastaj vetëm vrapoja. Në një moment takova një shok të kopështit me mamin e saj dhe i ndoqa pak nga mbrapa. Më në fund arrita në shtëpi por mami ishte shkatërruar nga meraku”,- tha ajo me humor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.