Categories
SHOW BIZ

A del edhe ti pas Trixës?”/Donaldi befason me përgjigjen

Në një bisedë mes banorësh,Antonela i drejton një pyetje Donaldit.

“Nëse del Trixa,a del dhe ti pas Trixës?,-e pyeti ajo.

“Po normale”,-u përgjigj Donaldi.

Të shohim nëse Donaldi merr me të vërtetë një vendim për të dalë nga shtëpia së bashku me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published.