Categories
SHOW BIZ

Ai që ditën e parë ka dashur të blej personin”/ Banorët bisedojnë në oborr për

Mbrëmjen e djeshme Sarah,Dagz dhe Donaldi kanë biseduar në oborr për Ilirin.

“Mbaj mend ka qenë Prime im i parë thoja ku jam pse kam ardhur, Donaldi u ulte në gjunj edhe ndërkohë që fliste Iliri,fliste Paloma edhe u agravua shumë situata”,-tha Sarah.

“Iliri çdo gjë që e ka bërë e ka bërë me paramendim,çdo lëvizje”,-tha Dagz.

“Një gjë që kam vënë re tek ai është qetësia që ai mban ku të çon në atë lloj provokimi ku nuk mundesh dot të mos reagosh”,-tha Sarah.

“Ai që ditën e parë ka dashur të blej personin,përshembull me Einxhel ai e ka parë që ajo nuk është një person që të rri mbas krahëve edhe të thotë po është ashtu siç thua ti,direkt është tërhequr”,-tha Dagz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.