Categories
SHOW BIZ

Të njohurit e ekranit në një destinacion të përbashkët: Drejt borës

Personazhet e njohur të ekranit shqiptar kanë zgjedhur që këtë fundjavë të udhëtojnë drejt vendeve me dëborë. Arbana Osmani, Bieta Sulo, Iva Tiço, Orinda Huta e Blendi Fevziu kanë ndarë në rrjetet sociale arratisjen e të shtunës. Moderatorët kanë udhëtuar drejt vendeve me dëborë si Korça, Voskopoja apo Prishtina për të shijuar bardhësinë e saj këtë fundvit pranë njerëzve të tyre të zemrës.

Sapo festat vijnë qytetet me dëborë brenda dhe jashtë vendit mbeten zgjedhja besnike e të gjithë atyre që u gëzohen dhjetorit të ftohtë jashtë e me shumë gëzim nëpër shtëpitë brenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.