Categories
SHOW BIZ

Pyetësori i çifteve/Tre gjërat që pëlqejnë tek partneri… Ja si përgjigjen Donald-Beatrix

Një lojë shumë e bukur dhe romantike është zhvilluar mbrëmjen e djeshme në shtëpinë e ‘’Big Brother Vip’’.

Kjo lojë nuk do të përfshijë të gjithë banorët por vetëm dy çiftet e shtëpisë.

Pajtimi me Sarën dhe Donaldi me Beatrix do të zhvillojnë një pyetësor.

Ata do t’i drejtojnë njëri-tjetrin pyetje të përzgjedhura rastësisht dhe do të kënë disa sekonda kohë që të shkruajnë përgjigjet e tyre.

Në një pyetësor të organizuar nga “Vëllai i Madh”, Donaldi dhe Beatrix i kanë drejtuar njëri-tjetrit pyetje për të kuptuar se sa mirë e njohin ata njëri-tjetrin.

Pyetja ishte tre gjërat që pëlqen te partneri ku Beatrix kishte shkruajtur sinqeritetin,kur bërtet edhe sytë,ndërsa Donaldi sinqeritetin,Vendosmëria(guximi),sytë.

Burimi:Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published.