Categories
SHOW BIZ

Antonela debaton me Monikën : Mos më thuaj mua sekretare

Antonela me Monikën mbrëmjen e djeshme kanë debatuar me tone të larta për arsye se Monika e ka quajtur Antonelën si sekretare ku ajo e mori si ofendim.

Pjesë nga debati:

Antonela: Do të prishesh tani ngaqë pjesëtarët e tjerë të grupit tënd janë prishur me ne.

Monika: Nuk prishem me asnjë unë për grupe.

Antonela: Më ke thënë sekretare dhe mos e moho këtë gjë.

Monika: Nuk e kam thënë unë por e ka thënë Arjola,kape atë jo mua.

Burimi:Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published.