Categories
SHOW BIZ

Kështu është kur gjuan kunja gjithë kohën”/Vajzat flasin për Monikën

Mëngjesin e sotëm Antonela,Einxhel dhe Beniada kanë folur për Monikën.

“I thash unë kështu është kur hedh kunja gjithë kohës”,-tha Antonela.

“Se kuptova kur tha pse mu largove”,-tha Einxhel.

“Njeriu largohet kur kupton se afrohesh me fallcitet,kur afrohesh për interes”,-tha Beniada.

Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published.